Kristof De Waele, bloembinder uit Astene pakt uit met nieuw concept – HAJP

Vanaf begin april komt er terug een nieuwe zaak in Deinze. De nieuwe zaken vinden hun weg naar Deinze. Kristof De Waele opent begin april samen met Sven De Letter (binnenhuisarchitect en grafisch vormgever) interieurshop HAJP in een gloednieuw, strak, eigentijds pand gelegen op de markt van Deinze. Dit naast de voormalige bloemenzaak Van Der Plaetsen.

De zaak draagt de naam HAJP: scandinavische schrijfwijze voor HYPE; jong, hip, modern,… Een nieuw concept voor Deinze die enkel van scandinavis’s beste design merken toont.

Het hoge noorden doet denken aan zuiverheid, eenvoud en functionaliteit. HAJP weerspiegelt deze lifestyle met een collectie eigentijdse meubels, accesoires en gadgets in een stijlvol en modern interieur. Waar hout, beton en witte tinten de strakke vorm doorbreekt. …Resultaat is een designwinkel met een hip, jong en puur karakter.

Bezoek alvast hun Facebookpagina waar je nu reeds een paar sfeerbeelden van de collecties die ze aanbieden kan terugvinden.

Markt 61 – 9800 Deinze – [email protected] – www.hajp.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...